Måndag

då va de ny vecka då. orka inte uppdatera nåt i helgen, inte för att så mycke hände heller. i fredas va ja ute på stadt med pish å nermin. va helt okej, lagom soft. på lördagen såg ja på film å va taxi åt elvir å hans brorsa. och på söndagen gjorde ja inte ett skit på dagen, lira fotboll på kvällen bara. helvete va trött ja va, å huvudverk som fan oxo.

idag var ja lite mer aktiv (räknar nu som måndag eftersom ja inte lagt mig än). gick iofs upp 1, kände att ja behövde sova ut ordentligt, men vid två så drog ja iväg till gymmet med nermin. körde cykling och sån där maskin som man typ springer på bara, känner att ja behöver få upp lite flås och smidighet innan ja ger mig på styrkan. så nu i början kommer de bli mycke löpning med mera.

på kvällen blev de en tripp till gamla hederliga macen, men åt inget, starkt fan. å sen hem till elvir å chilla lite, typ en timma bara för sen körde han ut oss. grabben behöver ju sin skönhetssömn;).

imorn bitti ska ja försöka komma upp tidigt å dra ut å springa, ska ge mig på den hederliga selander milen. får se om de går, får först se om ja kan gå efter dagens träning. risken finns ju att ja kommer ha träningsverk å vara stel som en 90 årig gubbe, men som sagt, ska försöka. sen satsar ja även på att dra te gymmet på eftermiddan med nermin å hilmo igen. tycker de e lika bra å börja orentligt med träningen så man kommer in i de. blir ju bara lättare ju längre man håller på. gäller bara hitta motivationen till att träna så mycke igen som ja en gång gjorde. hitta faktiskt en gammal bild på min kropp, tänkte ha den som lite "mål" att jobba efter, till att börja med i alla fall. vill nog gå steppet längre ändå. i alla fall, bilden som e nedan e från november 2005. ett tag sen med andra ord, vill inte lägga upp en bild på min kropp nu för att jämföra. skulle nog bli deprimerad då. så de räcker med den här.image4








ne nu e de dags å sova, håller på att försöka vända tillbaka dygnet oxo. inte allt för lätt men de börjar arta sig.
natti natti

caos

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0