Soft dag

Har varit en riktig soft dag, inte fått så mycke plugg gjort som ja hoppades på. men skit samma, kommer ändå inte klara tentan ;).  började ändå dagen ganska produktivt, gick upp tidigt käka frukost å rog till bibblan. men där tröttna ja ganska snabbt så drog hem istället för att plugga där. men då kom ja på att ja behövde gå till ÖB å köpa en våg, så de fick ja göra först.

sen när ja kom hem så tänkte ja plugga i alla fall, men då ringde erkin å fråga om ja skulle med till stan. å de kunde man ju inte motstå, och tyvärr så spendera ja ännu mer pengar. nu får de räcka! har inte råd å köpa mer skit, måste ha kurs litteratur snart oxo. sen när vi kom hem så va klockan redan 6 å då e de ju massa bra på tv, så de måste man se. så kvällen har blivit riktigt soft.

Imorrn där emot ska ja försöka få lite mer plugg gjort, så ja åtminstånde kan få en poäng på tentan. ska försöka hinna med å träna imorn oxo

Later

Ordinary day...

Då var det vanlig vardag igen, är tillbaka i örebro efter påskhelgen som ja spenderade hemma i lidköping. hände väl inte så mycke, va på stadt på torsdagen, tonys 20 års fest på fredagen, Grattis igen mannen, och resten av helgen var bara chill.

Imorrn är det pugg som gäller, har tenta på fredag. kommer ju klara den, NOT. men man kan ju alltid försöka.
ska sova nu, tänkte bara skriva lite kort för att komma igen med bloggandet igen. har varit liiite dåligt med det de senaste.

Peace 

Måndag

Då va den fruktade dagen över. hade seminarium idag, och som vanligt så oroade ja mig för ingenting. de kom 3 pers på skiten, å det är inklusive mig själv och den andra i min grupp. alltså en som vi inte kände. så de gick väl okej, sa inte så jätte mycke men de ska nog gå bra. kan ju inte bli värre än kompletering.
utöver de så har de inte hänt så mycke idag, bara softat. imorgon blir de värre igen, har redovisning igen. den här gången inför lite mer folk, men de e nog lugnt för vi har så lite å säga.

orkar inte mer nu

later

Braaaaa Fredrik!!

Så typiskt mig att säga ja ska göra nåt å sen inte göra de. syftar på förra inlägget att ja ska uppdatera mer, men de spelar även in på andra aspkter. Borde sätta upp detta som ett mål oxo, fölfölja det ja säger ja ska göra. gör nog det helt enkelt, säger ja att ja ska göra nåt så ska ja fan i å mig göra de med. säger samma sak igen, ska börja uppdatera oftare. så, nu får vi se hur de går.

Annars har de inte hänt så mycke i veckan, har varit lite smått sjuk. jobbig feber å förskyld, vilket alla är nu typ. har jobbat me grupparbeten oxo, har två redovisningar nästa veckan, en på måndag å en på tisdag. FY FAN va ja hatar muntlig reovisning är nog de värsta ja vet i skolan. men men, e bara å bita ihop. alla måsta göra de, lika bra å tänka så. sen efter tisda kunde man ju hoppats på ett litet break, men nej nej. då e de dags att börja råplugga inför en tenta som e om 2. 5 veckor. och det här är ett riktigt svårt ämne så lycka till. MIKROEKONOMI, låter ju hur kul som helst. hade kasnke varit doeble om boken va på svenska, men nu e den på engelska. för att reletera till de, tänk er å läsa matte c på engelska, fast ännu svårare.

idag har ja bara puggat hittills, skrivit klart pm:et som ska redovisas på måndag. å ikväll ska ja se på melodifestivalen. enda anledningen till att ja ser på skiten e för att alla filmer börjar ju efteråt. till och med på de kanaler som inte sänder de. så stort e de, å så påverkas allt av de. sjukt fan. för förut innan de börja så va de film i varje kanal klockan 9, men inte längre.

ne nu ska ja "äta"

later

uppdaterar ju ofta här

Måste skärpa mig med uppdateringen här, förlorar liksom hela grundiden med bloggen om ja inte gör de. men känns som ja gör samma sak hela tiden så känns så tråkigt å skriva nåt. men skit samma egentligen, de e ju bara för mig själv är det menat. skit samma om nån annan läser.

i alla fall, på denna vecka som gott har de inte hänt så mycke. var i skolan fram tills torsdag och åkte sedan hem till lidköping igen. helgen var väldigt lugn, var utgång i fredagen och lördagskvällen var riktigt mysig med mat, meloskitfestivalen och AM.
åsså kom ja då tillbaka örebro idag igen. den här gången ska ja va kvar längre, dels för ja måste. har så mycke i skolan nu, men oxo för ja måste skärpa mig med detta hemresande. har verkligen inte råd med det.

nu väntar två väääldigt jobbiga veckor framöver, på flera sätt. men de ska nog funka ändå, de måste de helt enkelt. mer vill ja inte säga.

ne nu ska ja sova, upp tidigt imorrn. ska bli mycke plugg, samt lite träning. lovar å uppdatera imorn kväll igen.

Later

RSS 2.0