Tisdag med ångest

Fick reda idag på att ja har yttligare en grej att göra i skolan. ett pm seminarium som ja missa i januari, inte mitt fel faktiskt. förutom detta pm som ska skrivas så har jag ett annat grupp arbete som ska göras samt tenta i slutet av mars. blir en rolig månad de här känner jag, NOT!
Fast man kan ju se positivt på det hela oxo, nu kommer ja verkligen komma igång med pluggandet. nu har ja inget val liksom. men sånna positiva syner har inte ja på livet..

Men men, e la bara å sätta igång å plugga redan nu...

Uppdatering ikväll

Peace


Måndag

Har inte gjort så mycke idag. har mest förberett mig för att åka tillbaka till örebro igen. vakna vid 10 ungefär, gick upp packa klart gjorde mig iordning å så. drog sen å käka och efter de hem till AM å softa hela eftermiddagen. skulle egentligen åkt med halv 2 tåget men blev lite tajt om tid så åkte nu halv 8 på kvällen istället.
när jag kom hit så fick ja sota för min slarviga vecka innan tentan, vilket vill säga att de va inte direkt rent å ordning i rummet. så har från 10 ungefär fram tills nu städat så man kan va här inne utan att få panik.
resten av kvällen spenderas framför tv:n för att sen somna.

inte den mest produktiva dagen som sagt, men har kommit fram till en grej i alla fall.
har börjat planera mitt ätande å tränande lite mer utförligt. har lagt upp vad ja ska äta och vad ja ska undvika under en två veckors period. samt har lagt upp va ja ska träna alla dagar två veckor fram över. efter de två veckorna så ökar ja träningsdosen bara, åsså håller ja på så med. kosten kommer ja nog inte ändra så mycke på, kan bara lära mig äta mer frukt å grönt.

har inte blivit riktigt de ja lovat att göra den senaste veckan. varken träningsmässigt eller pluggmässigt. men i mitt försvar så har ja ju haft lov oxo. inte så lätt då för man ska göra saker hela tiden å träffa kompisar med mera. ska vara glad att ja gjort nåt me andra ord. men denna vecka ska de bli ändrig på det hela, de lovar ja.

Caos


Helgen

Fredagens festande blev lite väl mycke, i alla fall för min del. drack alldeles för mycke på förefesten så strax efter att ja kommit in på stadt så ville ja ut igen..efter ett par toabesök. annars var kvällen jävlit bra, förfesten var jävlit rolig, kanske lite för rolig som sagt.
vakna upp på lördagen med en väntat bakfylla, så blev bara slappande hela dagen. kolla på melodifestvalen och åt gott. va ju bra låtar med!!

söndagen va oxo jävlit soft, en helt perfekt spenderad söndag helt enkelt. drog till elvir vid 3 å kolla på roma mot fiorentina för att sedan dra vidare mot isstadion och kolla på VILLA BK! såå jävla gött, krossa bajen tattare! fast blir jävlit svårt för dem borta mot dem. men ändå, va gött å se en vinst sista hemma matchen för säsongen.

sedan efter en gedigen hejar-klacks insats så drog vi hem till elvir igen för att åter se på fotboll. kvällen avslutades med att vi sen själva spela fotboll fram tills halv 1 ungefär.

Paarty tonight!

Kom nyss från stan efter att ha lunchat å fikat med alla grabs. sen vid fem e de bowling på födelsedags barnets bekostnad. sen senare ikväll blir de feest i Aldins ära. kommer bli grymt kul!

Peace out

Under construction

Försöker göra om bloggens utseende, inte de lättaste för allt e skrivit i kod. ska försöka hitta en enklare sätt, men den e i alla fall lite snyggare än den förra. inte så svårt å överträffa kanske, den andra va ju grymt ful!

Grattis Aldoo

God Natt

Soooft kväll

Hade nog skönaste bio upplevelsen ikväll. visa sig att ja hade rätt, charlie wilson's war var inte den populäraste filmen direkt. vi var helt själva i bio salongen. och filmen visades i lilla salen oxo. men va gjorde de, var ju hur gött som helst. kunde ta av sig skorna, lägg upp fötterna på platsen framför å prata å kommentera bäst man vill. slog till och med när ja å erkin såg på saw 4, va oxo nästan själva då. förutom ett sigenar-gäng som störde hela tiden. å de säger ja inte utav fördommar utan de va verkligen de. fråga erkin själv.

men största överaskningen va ändå att filmen sög inte. va riktigt bra faktiskt. handla om hur usa skulle förse afghanistan med vapen så de kunde försvara sig mot sovjet och kommunismen under kalla kriget. låter ju hur spännande som helst, elle hur?


Torzzdag

blev väckt idag vid halv 11 av ett samtal från damir. förvånadsvärt nog så fråga han om vi skull dra å plugga på komvux. visst tänkte ja, kommer ja upp i alla fall. vi drog dit vid 12, fick inte så mycke gjort. men bara att ta sig dit för att "plugga" e starkt. vet att ja har sagt minst 5 timmars plugg om dagen på vardagar, men ja har trots allt lov denna veckan. blir ändring på de tills nästa vecka.
vid 2 ungefär drog vi från komvux till stan för att fika med nermin. efter det drog ja hem.

blev ingen träning idag, vakna vid 9 imorse men när ja kolla ut och såg de dystra vädret så tappa ja all lust. så ja gick å la mig igen. hade varit en annan sak om ja skulle till gym å träna, men de har ja inte ekonomi för just nu. å att ge sig ut å springa klockan 9 på morron när man e dödstrött å de ser ut som norra england ute är inte det lättaste.

resten av dagen ska spenderas genom att först dra å sola här näst. och senare ikväll bio besök med AM. går verkligen inga bra filmer just nu. enda anledningen att vi går är för att vi har två bio biljetter som går ut imorn så vi måste dra idag. efter att ha kollat på 10 olika trailers så fick de bli charlie wilson's war, eller va den hette. inte världens bästa film men med tanke på vad som fanns mer så va de en av de bästa.

Later

Tisdag, onsdag

igår drog ja å träna på badhuset med nermin, tursic å robel. hade tänkt å köra cykling å löpning men de gick ju åt helvete för de va upptagna hela tiden. vi drog ju vid sämsta tiden oxo, vid 4, va helt fullt då. så de blev lite smått styrke pass istället med robel som sparrings-partner. inte vidare mycke men shiit vilken träningsvärk ja har idag. så otränad så de e sjukt. efter en timme ungefär så drog ja därifrån för att springa selander-milen. men blev dock en blandning mellan löpning och gång. kändes som å dra två cementblock frammåt när man sprang och mjölksyran kom krypande oxo. men ja tog mig runt i alla fall, de va de viktigaste. på kvällen blev de champions league hos elvir. så JÄVLA GÖTT POOL! och efter de hem å sova.

idag som sagt hade ja träningsverk när ja vakna så bestämde mig för å vila en dag å köra imorn igen. drog istället fram te stan för å käka lunch med damir, joni å robel. blev oxo fika och tippning, de gamla vanliga ;). efter de gick ja hem för å se de nya prison break, helevet va bra serie de e elle. sjukt fan.

ikväll blir de att tända till igen då manu möter lyon i champions league. ska krossa!...hoppas ja...synn bara att ja inte har kanalen, får bli arsenal milan istället å följa manu på internet. men de blir oxo kul, vill ha ut alla italienska lag. sen e de skit samma vilka som slår ut dem. såå tråkig fotboll, hatar italienska ligan.

aja på återseende ikväll.

peace

Måndag

då va de ny vecka då. orka inte uppdatera nåt i helgen, inte för att så mycke hände heller. i fredas va ja ute på stadt med pish å nermin. va helt okej, lagom soft. på lördagen såg ja på film å va taxi åt elvir å hans brorsa. och på söndagen gjorde ja inte ett skit på dagen, lira fotboll på kvällen bara. helvete va trött ja va, å huvudverk som fan oxo.

idag var ja lite mer aktiv (räknar nu som måndag eftersom ja inte lagt mig än). gick iofs upp 1, kände att ja behövde sova ut ordentligt, men vid två så drog ja iväg till gymmet med nermin. körde cykling och sån där maskin som man typ springer på bara, känner att ja behöver få upp lite flås och smidighet innan ja ger mig på styrkan. så nu i början kommer de bli mycke löpning med mera.

på kvällen blev de en tripp till gamla hederliga macen, men åt inget, starkt fan. å sen hem till elvir å chilla lite, typ en timma bara för sen körde han ut oss. grabben behöver ju sin skönhetssömn;).

imorn bitti ska ja försöka komma upp tidigt å dra ut å springa, ska ge mig på den hederliga selander milen. får se om de går, får först se om ja kan gå efter dagens träning. risken finns ju att ja kommer ha träningsverk å vara stel som en 90 årig gubbe, men som sagt, ska försöka. sen satsar ja även på att dra te gymmet på eftermiddan med nermin å hilmo igen. tycker de e lika bra å börja orentligt med träningen så man kommer in i de. blir ju bara lättare ju längre man håller på. gäller bara hitta motivationen till att träna så mycke igen som ja en gång gjorde. hitta faktiskt en gammal bild på min kropp, tänkte ha den som lite "mål" att jobba efter, till att börja med i alla fall. vill nog gå steppet längre ändå. i alla fall, bilden som e nedan e från november 2005. ett tag sen med andra ord, vill inte lägga upp en bild på min kropp nu för att jämföra. skulle nog bli deprimerad då. så de räcker med den här.image4








ne nu e de dags å sova, håller på att försöka vända tillbaka dygnet oxo. inte allt för lätt men de börjar arta sig.
natti natti

caos

Finally

äntigen e skiten över. har inte orkar skriva något de senaste dagarna, har haft lite annat i huvudet om man säger så. betoningen ligger verkligen på LITE. för tentan gick åt helvete. känns så jävla värt nu. eftersom ja inte hade mycke tid så var ja ju tvungen å prioritera vad ja skulle läsa, å ja utgick från de senaste 10 tentorna när ja valde ut mitt material. och de verkade som en bra ide för på nästan alla tentor så kunde man begränsa materialet till 4, 5 grejer. men självklart så e det inte de som fanns med på dagens tenta. precis min tur, ja blir gång på gång bevisad att man måste ja the man upstairs på sin sida om man ska ha lite tur.

men men skit samma, ja räkna nästan med underkänt så de får la gå. har ju lagt en bra grund till nästa tenta. visste resultatet har inte kommit än men ja räkna på de å ja måste verkligen ha rätt på allt ja skrev för å klara godkänt å ja chansa en hel del så ja, e ganska säker på failure. Å NEJ, ja säger inte bara så för att vara ödmjuk. finns så många som säger "ne de gick inte så bra, klarar den nog inte" för att gardera sig ifall de inte klarar den. ja menar de går ju inte å säga att man tror man klarar den å sen inte göra de, KATASTROF! så jävla störande.

aja men de e deras problem. nu ska ja packa å äta å sedan dra hem till lidköping i en vecka, så jävla skönt.

white shadow: out

Trött

Helvete va trött ja e. gick till universitetsbiblioteket klockan 11 för att börja plugga och blev klar för dagen nu. självklart har ja inte hållit på i 13 timmar i sträck, har ju ätit med mera oxo. men säg åtminstånde 9 timmars ordentligt plugg. men trots denna maraton läsning så känns de som ja fortfarande har hur mycke som helst kvar. orka!!! så imorn siktar jag på en ännu längre dag, ska föröska komma upp så ja kan vara på bibbland klockan 9. men allt beror på om ja kan somna i tid. sa ju att ja skulle gå upp halv 8 idag men somna in för än halv 4 så de sket sig. hoppas de går bättre ikväll.

det blir några tråkiga inlägg några dagar i rad nu, har inte så mycke att tilllägga mer än att ja pluggar. gör verkligen inget annat. har nog sett på tv 20 min idag när ja åt. mer e de inte. fan, tänk om man skulle plugga så här mycke varje dag. skulle få full pott på varje tenta, men inte mycke till liv iofs.

känns ändå gött att man får lite "belöning" efter denna pers. med belöning menar ja att efter tentan på fredag så e ja ledig en vecka. eller ledig å ledig, självstudier såklart men inga föreläsningar eller lektioner. ska bli så JÄVLA skönt. drar självklart hem till lidköping under den veckan så man kan va med kompisarna å tjejen.

åsså får man inte glömma att de e Valentine's day på torsda. då får man allt avara två timmar åt mat å mys. men de innebär ju iofs oxo att ja måste plugga extra hårt imorn så ja tjänar in de. men men, de e de värt.

ne nu e de dags å sova

peace

Panik!

dagens händelser kan sammanfattas med ett ord: PLUGG. detta är exakt varför man ska plugga minst 5 timmar om dagen (syftar på bilden) annars blir de som det alltid blir. man sitter de sista dagarna å panikpluggar. å till skilland från gymnasiet så går de inte å täcka allt på några dar, de som läser eller har läst på högskola/universitet vet va ja menar.
att man aldrig lär sig! aja inte mycke å göra åt nu. e bara å ladda inför imorn. ska försöka dra mig upp halv 8. kommer fan inte ens ihåg när ja gick upp så tidigt senast, helt ärligt asså. måste typ ha varit image3sist ja hade tenta elle nåt. men ska försöka som sagt.









until then...peace oout

Nytt Liv...

Fick denna ide från en gammal kompis blogg, å tyckte de va ett bra sätt att börja om.

För tillfället så bor jag och pluggar i Örebro, men känner att ja inte riktigt tar vara på min tid här. ja menar när ja ändå e här å ska utbilda mig, varför inte göra allt för att lyckas.
det är här det här med nytt liv kommer in. att säga att man ska börja göra massa saker för att förbättra sitt liv händer nästan dagligen. så e de för mig i alla fall. till exempel, hur många ggr har man inte sagt att man ska börja träna??? men att skriva de på svart å vitt är en annan sak, speciellt när andra kan se de oxo. så nu ska ja helt enkelt ta tag i mitt liv på alla de sätt ja alltid sagt ja ska göra, och oxo då dokumentera de.
i mitt nya liv ska jag

-ta tag i skolan. läsa minst 5 timmar varje vardag å klara alla kurser.
-börja träna, minst 5 ggr i veckan. både löpning och styrka.
-sluta dricka coca cola, för er som inte vet så e ja beroende av denna dryck.

dessa tre huvudgrejer ska ja ta tag i, sen finns de en hel del små saker som faller under dessa kategorier. men de räcker med att skriva de här tycker ja. så alltså från och med imorn ska ja börja skriva om mina dagar å vad ja har gjort, så ja kan se sen exakt om ja har uppfyllt mina mål. kan ju tillägga att träningen inte börjar för än nästa vecka. detta på grund av att ja har tenta på kommande fredag, och som en följd till att ja inte gått in för skolan ordentligt så måste ja spendera varje ledig och vaken minut ja har för att plugga. så ni vet.

på återseende imorn då, å lycka till. till mig själv...

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0