Torzzdag

blev väckt idag vid halv 11 av ett samtal från damir. förvånadsvärt nog så fråga han om vi skull dra å plugga på komvux. visst tänkte ja, kommer ja upp i alla fall. vi drog dit vid 12, fick inte så mycke gjort. men bara att ta sig dit för att "plugga" e starkt. vet att ja har sagt minst 5 timmars plugg om dagen på vardagar, men ja har trots allt lov denna veckan. blir ändring på de tills nästa vecka.
vid 2 ungefär drog vi från komvux till stan för att fika med nermin. efter det drog ja hem.

blev ingen träning idag, vakna vid 9 imorse men när ja kolla ut och såg de dystra vädret så tappa ja all lust. så ja gick å la mig igen. hade varit en annan sak om ja skulle till gym å träna, men de har ja inte ekonomi för just nu. å att ge sig ut å springa klockan 9 på morron när man e dödstrött å de ser ut som norra england ute är inte det lättaste.

resten av dagen ska spenderas genom att först dra å sola här näst. och senare ikväll bio besök med AM. går verkligen inga bra filmer just nu. enda anledningen att vi går är för att vi har två bio biljetter som går ut imorn så vi måste dra idag. efter att ha kollat på 10 olika trailers så fick de bli charlie wilson's war, eller va den hette. inte världens bästa film men med tanke på vad som fanns mer så va de en av de bästa.

Later

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0