Trött

Helvete va trött ja e. gick till universitetsbiblioteket klockan 11 för att börja plugga och blev klar för dagen nu. självklart har ja inte hållit på i 13 timmar i sträck, har ju ätit med mera oxo. men säg åtminstånde 9 timmars ordentligt plugg. men trots denna maraton läsning så känns de som ja fortfarande har hur mycke som helst kvar. orka!!! så imorn siktar jag på en ännu längre dag, ska föröska komma upp så ja kan vara på bibbland klockan 9. men allt beror på om ja kan somna i tid. sa ju att ja skulle gå upp halv 8 idag men somna in för än halv 4 så de sket sig. hoppas de går bättre ikväll.

det blir några tråkiga inlägg några dagar i rad nu, har inte så mycke att tilllägga mer än att ja pluggar. gör verkligen inget annat. har nog sett på tv 20 min idag när ja åt. mer e de inte. fan, tänk om man skulle plugga så här mycke varje dag. skulle få full pott på varje tenta, men inte mycke till liv iofs.

känns ändå gött att man får lite "belöning" efter denna pers. med belöning menar ja att efter tentan på fredag så e ja ledig en vecka. eller ledig å ledig, självstudier såklart men inga föreläsningar eller lektioner. ska bli så JÄVLA skönt. drar självklart hem till lidköping under den veckan så man kan va med kompisarna å tjejen.

åsså får man inte glömma att de e Valentine's day på torsda. då får man allt avara två timmar åt mat å mys. men de innebär ju iofs oxo att ja måste plugga extra hårt imorn så ja tjänar in de. men men, de e de värt.

ne nu e de dags å sova

peace

Kommentarer
Postat av: Ms.Behavin'

Näämeeeeeeeeenn!!
Zup G!? Sötnos va duktig du är, å vikken toffel:) mys mys
XOXO

2008-02-13 @ 11:23:54
URL: http://msbehavin.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0