Braaaaa Fredrik!!

Så typiskt mig att säga ja ska göra nåt å sen inte göra de. syftar på förra inlägget att ja ska uppdatera mer, men de spelar även in på andra aspkter. Borde sätta upp detta som ett mål oxo, fölfölja det ja säger ja ska göra. gör nog det helt enkelt, säger ja att ja ska göra nåt så ska ja fan i å mig göra de med. säger samma sak igen, ska börja uppdatera oftare. så, nu får vi se hur de går.

Annars har de inte hänt så mycke i veckan, har varit lite smått sjuk. jobbig feber å förskyld, vilket alla är nu typ. har jobbat me grupparbeten oxo, har två redovisningar nästa veckan, en på måndag å en på tisdag. FY FAN va ja hatar muntlig reovisning är nog de värsta ja vet i skolan. men men, e bara å bita ihop. alla måsta göra de, lika bra å tänka så. sen efter tisda kunde man ju hoppats på ett litet break, men nej nej. då e de dags att börja råplugga inför en tenta som e om 2. 5 veckor. och det här är ett riktigt svårt ämne så lycka till. MIKROEKONOMI, låter ju hur kul som helst. hade kasnke varit doeble om boken va på svenska, men nu e den på engelska. för att reletera till de, tänk er å läsa matte c på engelska, fast ännu svårare.

idag har ja bara puggat hittills, skrivit klart pm:et som ska redovisas på måndag. å ikväll ska ja se på melodifestivalen. enda anledningen till att ja ser på skiten e för att alla filmer börjar ju efteråt. till och med på de kanaler som inte sänder de. så stort e de, å så påverkas allt av de. sjukt fan. för förut innan de börja så va de film i varje kanal klockan 9, men inte längre.

ne nu ska ja "äta"

later

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0